Phuket: Beväpnad man öppnade eld i pub

Cherng Talay: En man sköts ihjäl och fyra skadades i en pub i Phuket. Klockan ett inatt fick polisen i Cherng Talay ett telefonsamtal som informerade polisen att flera människor hade blivit skjutna i Return Pub.

När poliskonstapel Somkid Khaosang anlände till platsen fann han att fem personer hade skadats, varav en kvinna. Gärningsmannen befann sig på platsen i väntat på arrestering.

Två män hade skadats svårt. En av männen hade skjutits i huvudet och den andre mannen hade bland annat träffats i bröstet. Räddningsarbetare förde omedelbart samtliga offer till Thalang Hospital. De svårt skadade männen fördes snabbt vidare till Phuket Hospital i Phuket Town. Mannen som blev skjuten i bröstet avled av sina skador och för den andra mannen är tillståndet kritiskt.

Än så länge vet polisen inte så mycket om varför dådet inträffade, men polisen har fått uppgifter om att bråket handlande om en kvinna. Det är oklart om denna kvinna är samma kvinna som den som skottskadades.

Ett vittne berättade att gärningsmannen befann sig i puben utan sällskap. Han satt själv vid ett bord när fem lokalinvånare började ”attackera” honom.  Det var efter det som han öppnade eld mot dem.

Källa: Phuket Gazette

2011-14-14  14.50 UTC+7

This entry was posted in Phuket and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.